Dacă o carte ți-a plăcut foarte mult, n-ai vrea să intri în dialog cu scriitorul? Cum ar fi să-i trimiți o scrisoare? Te tentează ideea? Editura Arthur are o propunere!

”Cu gândul la copiii și tinerii care au descoperit cărțile autorilor români contemporani publicați la Arthur, ne-am propus să încurajăm corespondența dintre cititori și scriitori”, anunță cei de la editura Arthur.

Ce trebuie să faci? Alege-ți un autor român preferat de la Arthur și scrie-i o scrisoare de mână. O să fie nevoie să pui scrisoarea la poștă, așa cum se făcea pe vremuri. Adresa pe care trebuie trimisă scrisoarea este: Grupul Editorial Art, OP 63, CP 12, sector 1, București. ”Până la sfârșitul verii, ai ocazia să-i scrii unui autor român. Noi ne vom asigura că scrisoarea ta va ajunge la destinatar. În scurt timp, îți vom trimite răspunsul scriitorului pe e-mail”, precizează sursa citată.

”Dragă scriitorule” este o campanie de încurajare a literaturii române pentru copii, dedicată cititorilor mici și tinerilor de până în 18 ani. Ilustrațiile campaniei sunt realizate de Dan Ungureanu.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: editura Arthur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.