Până în 15 iunie, creatori de literatură de toate vârstele, fie ei membri sau nu ai uniunilor de creatori din toată țara, sunt invitați să participe la concursul de creație teatrală și literară organizat de Primăria Capitalei prin Teatrul Dramaturgilor Români, Muzeul Național al Literaturii Române și Biblioteca Metropolitană București.

”Distanța”, înțeleasă sub diferite forme, impusă de anumite circumstanțe, cu relevarea aspectelor inedite, comice sau tragice ale distanțării și izolării de societate și de cei apropiați – aceasta este tema concursului inițiat la propunerea scriitorilor și traducătorilor Lucia Verona și Horia Gârbea.

Data limită pentru trimiterea textelor este 15 iunie, urmând ca textele să fie trimise pe adresa de mail: concurs@mnlr.ro, cu subiectul „Concurs de creație teatrală și literară”.

Juriul va fi format din cinci membri, personalități culturale, în principal poeți, dramaturgi, critici literari și teatrali, numele acestora urmând a fi făcute publice doar după finalizarea jurizării și anunțarea câștigătorilor.

🔎 Detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Biblioteca Metropolitană București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.