Nine Oz by Oana Zaharie va prezenta la Târgul Darurilor de Crăciun o colecție de haine pentru copii. Emoțiile sunt mari deoarece nu doar că e prima participare la un târg, dar e și prima colecție pentru cei mici lansată de designerul băimărean.

Fibre naturale, simplitate aparentă, croi inteligent

Povestea Oanei Zaharie în universul artei a început încă de pe băncile școlii, din anii universitari specializându-se pe design vestimentar. ”Nu pot să spun că a existat un moment anume când m-am apucat de creat, făceam asta de mică, împreuna cu mama. Ea îmi făcea toate rochițele, după doleanțele mele. Azi îmi place să îmi lucrez singură produsele și să încerc să acopăr o gamă cât mai variată. Din acest motiv nu am trasat încă o linie clară a brand-ului Nine Oz, însă atunci când nu lucrez pe comandă prefer fibrele naturale, simplitatea aparentă a produsului și croiul inteligent”, spune designerul.

2 premiere pentru Nine Oz la Târgul Darurilor de Crăciun

Târgul Darurilor de Crăciun aduce pentru brand-ul Nine Oz by Oana Zaharie cel puțin două premiere și întreaga gamă de emoții aferente. Premiera numărul 1? ”Nu am participat niciodată la vreun târg, însă de data asta Ileana Horoba-Danci, organizatoarea târgului, m-a determinat și m-a mobilizat in acest sens. Aștept cu nerăbdare târgul și mă gândesc că va fi o experiență frumoasă, o ocazie de a cunoaște o parte din colegii de breaslă – oameni creativi și frumoși.” Premiera numărul 2? ”Acum, pentru prima dată, realizez o colecție pentru copii, în special pentru fetițe cu vârste cuprinse între 6 luni și 5 ani. Această colectie va fi prezentată la standul meu din cadrul târgului.”

Crăciunul, întoarcerea în copilărie

Oana Zaharie spune că această perioadă de an este una cu totul specială pentru ea: ”Crăciunul e momentul în care mă întorc la copilărie și simt din nou că zilele sunt încărcate de magie”. Iubește această sărbătoare, precum și obiceiul de a face daruri oamenilor dragi: ”Dăruiesc mereu obiecte făcute de mine, însă anul acesta, având în vedere tema aleasă, nepoata mea va primi o rochiță lucrată cu mult drag, mai ales că ea a fost sursa de inspirație”. Designer-ul așteaptă târgul pentru a-și expune colecția, dar și pentru a cumpăra daruri de pus în tolba lui Moș Crăciun: ”Încă nu știu ce voi descoperi la târg, însă anul acesta voi cumpăra toate cadourile de acolo. FAIN voi cumpăra cu siguranță, pentru că ne plac la nebunie produsele lor, însă îmi doresc să cumpăr câte ceva și de la ceilalți colegi”.

Cei care doresc să afle mai multe despre brand-ul Nine Oz, sunt invitați să viziteze contul de Facebook cu același nume. Cine vrea să vadă colecția, este așteptat din 18 decembrie la Târgul Darurilor de Crăciun, la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu”.

Sursă foto: Nine Oz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.