🎨 ”Pentru că stați în casă, am agățat pe un șevalet la geamul vostru o schiță a orașului. Jucați-vă cu noi colorând-o așa cum o vedeți sau așa cum au văzut-o pictorii de demult, atrași de frumusețea Băii Mari” – este joaca de azi propusă de Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» pe contul oficial de Facebook.

Deschidem cartea de colorat la „Centrul Vechi din Baia Mare” de Mikola András. Pictura poate fi admirată în secțiunea “story” pe Facebook și Instagram (@muzartbm). Imaginea de colorat azi e disponibilă aici.

Cei care aleg să dea culoare în aceste zile orașului din spatele ferestrelor sunt invitați să trimită desenele (împreună cu numele) celor de la Muzeul Județean de Artă pentru că toate vor fi reunite într-un album pe Facebook intitulat 🌈 ”Curcubeu peste Baia Mare”.

Imaginile contur care vă vor fi propuse de Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» sunt realizate în cadrul proiectului ”Activează arta”, în parteneriat cu Asociaţia Da’DeCe și cofinanțat de AFCN.

Sursă informații și foto: Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

COLOREAZĂ ȘI:
”Autoportret” de Sándor Ziffer
”Valea Săsarului la Baia Mare” de Nicolae Stoica
“Panoramă băimăreană” de Jenő Maticska

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.