🎨 ”E weekend și #StămAcasa așa că deschidem cartea de colorat cu schițe ale orașului. Jucați-vă cu noi colorând-o așa cum o vedeți sau așa cum au văzut-o pictorii de demult, atrași de frumusețea Băii Mari” – este provocarea de azi lansată de Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» pe contul oficial de Facebook.

Următoarea filă din cartea de colorat a Muzeului Județean de Artă este „Autoportret” de Sándor Ziffer. Pictura poate fi admirată în secțiunea “story” pe contul de Facebook al muzeului și pe contul Instagram (@muzartbm). Imaginea de colorat e disponibilă aici.

Cei care aleg să dea culoare în aceste zile orașului din spatele ferestrelor sunt invitați să trimită desenele (împreună cu numele) celor de la Muzeul Județean de Artă pentru că toate vor fi reunite într-un album pe Facebook intitulat 🌈 ”Curcubeu peste Baia Mare”.

Imaginile contur care vă vor fi propuse de Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» sunt realizate în cadrul proiectului ”Activează arta”, în parteneriat cu Asociaţia Da’DeCe și cofinanțat de AFCN.

Sursă informații și foto: Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

COLOREAZĂ ȘI:
”Centrul Vechi din Baia Mare” de Mikola András
”Valea Săsarului la Baia Mare” de Nicolae Stoica
“Panoramă băimăreană” de Jenő Maticska

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.