Vă dezvăluim astăzi ultima filă din cartea de colorat pe care a propus-o Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» în toată această perioadă în care vremurile au încercat să ne îmbrace în cenușiu și orașul, și visele.

🎨 Din 22 martie, împreună cu cei de la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», v-am invitat din când în când să contracarați veștile sumbre cu… joaca de-a culoarea. Azi am ajuns cu cartea de colorat la ultima filă: „Pe malul Săsarului”, de Grigore Negoșanu.

Pictura poate fi admirată în secțiunea “story” pe pagina de Facebook a muzeului și pe contul de Instagram (@muzartbm). Imaginea de colorat e disponibilă aici.

Cei care aleg să dea culoare orașului sunt invitați să trimită desenele (împreună cu numele) celor de la Muzeul Județean de Artă pentru că toate vor fi reunite într-un album pe Facebook intitulat 🌈 ”Curcubeu peste Baia Mare”.

Imaginile contur care sunt propuse de Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» sunt realizate în cadrul proiectului ”Activează arta”, în parteneriat cu Asociaţia Da’DeCe și cofinanțat de AFCN.

Sursă informații și foto: Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

COLOREAZĂ ȘI:
“Peisaj din Baia Mare”, de Dávid Jándi
”Centrul Vechi din Baia Mare” de Mikola András
”Autoportret” de Sándor Ziffer
”Valea Săsarului la Baia Mare” de Nicolae Stoica
“Panoramă băimăreană” de Jenő Maticska
“Peisaj din Baia Mare” de Haralamb Petrescu
”Acoperișuri” de Sandor Ziffer
“La Fântână” de Valér Ferenczy
“Peisaj din Baia Mare”, de Oliver Pittner

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.