Din 10 februarie, în fiecare miercuri şi joi, îndrăgitul actor italian Gabriel Garko revine la TVR 2 cu două dintre producţiile care l-au impus în cinematografia europeană şi nu numai. Este vorba despre miniseria „Rudolf Valentino: destinul unei legende” (în 10 şi 11 februarie, de la ora 21) și de serialul „În apărarea fiului” (din 17 februarie).

Miniseria „Rudolf Valentino: destinul unei legende” prezintă povestea fascinantului actor din perioada filmului mut care a reuşit a reuşit să schimbe istoria cinematografiei mondiale. Rolurile sale l-au transformat aproape imediat în star internaţional, un „latin lover” cu privire languroasă, un idol al femeilor din toată lumea al cărui stil era imitat de admiratori.

În serialul ”În apărarea fiului”, de-a lungul a opt episoade, Gabriel Garko va intra în pielea lui Andrea Geraldi, un bărbat care provine dintr-o familie înstărită. Doar că un personaj din umbră manipulează o serie de evenimente tragice pentru a provoca ruina acestei familii şi foloseşte dovezi false prin care îl scoate vinovat pe Andrea. Acum, eroul interpretat de Gabriel Garko trebuie să îşi dovedească nevinovăţia. Dar pentru ca acest lucru să poată fi posibil, el trebuie să dezlege misterele întregului complot în care corupţia se amestecă cu invidia, prostituţia, dragostea şi relaţiile incestuoase.
Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.