Verificăm rafturile virtuale în căutarea cărților de Crăciun pentru copii. Cu tâlc, optimism și frumos ilustrate, care să aducă bucurie în serile de iarnă. Și nu numai atunci… Azi poposim în preajma titlurilor editurii Litera.

A venit Crăciunul?, de Jane Chapman

Vine Crăciunul și Ted aproape că va exploda de atâta nerăbdare. A venit Crăciunul? strigă el. A VENIT CRĂCIUNUL? Bietul Ted – oare mai vine Crăciunul acesta vreodată?

🎁 Cartea poate fi comandată aici.

Cum arată zăpada?, de Kathryn White, Alison Edgson

Ursulețul nu vrea să doarmă toată iarna și să piardă distracția în zăpada albă și pufoasă, în compania prietenilor săi. Dacă aceștia vor uita de el? O cărticică minunat ilustrată, din care vei afla că adevărații prieteni sunt mereu lângă tine.

🎁 Cartea poate fi comandată aici.

Crăciun fericit, bunicule!, de Michael Morpurgo

În fiecare an, de Crăciun, Mia și familia ei citesc împreună scrisoarea pe care bunicul a scris-o cândva pentru ea. Printre amintirile din copilăria Miei se strecoară îngrijorarea bunicului că lumea pe care o iubesc amândoi se află în primejdie și speranța sinceră că viitorul ei depinde de acțiunile lor bune. O poveste plină de duioșie, în spiritul Crăciunului, despre minunatele daruri ale planetei noastre și despre grija pe care trebuie să o avem pentru viitorul ei și al nostru.

🎁 Cartea poate fi comandată aici.

Prima mea carte de Crăciun. Povești, colinde, podoabe și merinde

Poveștile și activitățile din această carte te vor purta în lumea magică a sărbătorii Crăciunului. Află ce surpriză au pregătit copiii pentru animalele din pădure, pregătește singur podoabe și decorațiuni pentru brad, gătește împreună cu mama cei mai delicioși biscuiți și descoperă cum ajung la Moș Crăciun scrisorile copiilor cuminți din toată lumea!

🎁 Cartea poate fi comandată aici.

Povestiri de Crăciun

O comoară fermecată de istorioare festive cu animale, ale căror vedete sunt un măgăruș, o pisicuță neascultătoare, un ren mai puțin obișnuit și chiar un curcan vorbitor. O minunată colecție de povești nou-nouțe, scrisă de autori deja cunoscuți în universul cărților pentru copii. Poveștile sunt numai bune de citit cu voce tare la gura focului, pe vreme de iarnă.

🎁 Cartea poate fi comandată aici.

Sursă informații și foto: Litera

CITEȘTE ȘI:
Crăciun | O întâlnire cu Moș Crăciun, pisicuțe care iubesc sărbătoarea și, firește, un strop de magie
Crăciun | Peripeții de sărbătoare cu o lamă, un iepuraș, o vulpiță și, desigur, un motan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.