Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” anunţă o nouă colaborare importantă în calendarul său discografic cu Casa de discuri Roton Music, prin lansarea albumului de muzică românească „Hora staccato”, dirijor Anna Ungureanu.

Plin de culoare şi energie, „Hora staccato” oferă publicului o colecţie muzicală dinamică, inspirată din filonul folcloric românesc. Rezultatul îmbină sunetul inconfundabil al Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” cu emoţia şi expresivitatea unor celebre creaţii cu temă folclorică.

Albumul „Hora staccato” este dedicat românilor din întreaga lume, motiv pentru care va beneficia de o lansare internaţională, pe 29 noiembrie, la Bologna, în Italia, cu ocazia concertului extraordinar susţinut de Corul Madrigal pentru celebrarea Zilei Naţionale a României.

Repertoriul special ales de Anna Ungureanu, dirijorul principal al Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, reuneşte pe compact disc o colecţie de lucrări care pun în valoare creaţii ale unor mari compozitori români, de la Dumitru Georgescu Kiriac, Mihail Jora şi Francisc Hubic, până la Marin Constantin, Cornelia Tăutu şi Dan Mihai Goia.

Albumul „Hora Staccato” este disponibil pentru pre-comenzi pe site-ul Corului Madrigal, secţiunea Magazin, şi va putea fi achiziţionat în curând şi din reţeaua librăriilor Cărtureşti, precum și din magazinul Muzica, benzinăriile OMV şi Lukoil din toată ţara, de pe platformele digitale Spotify şi Apple Music.

Sursă informații și foto: Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.