Clovnii în vacanță

Teatrul Municipal Baia Mare duce spectacolul ”Clovnii în vacanță” la a IV-a ediție a Festivalului internațional de teatru pentru copii si tineret ”Imaginarium”. Un eveniment organizat de Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești în perioada 9-14 mai.

”Cele mai frumoase povești vor prinde viață și vor bucura sufletele micilor, dar și mai marilor spectatori, care vor avea ocazia să întâlnească personaje îndrăgite, dar și să descopere prieteni noi”, spun organizatorii.

La ediția din acest an vor fi prezente trupe de teatru din țară: Reșița, Arad, Alba Iulia, București, Timișoara, Baia Mare, Brașov, Ploiești, Galați. Dar și de peste hotare, din Spania și Republica Moldova. ”Vor prezenta publicului atât spectacole clasice, cât și viziuni inovatoare și spectacole neconvenționale, în aer liber, iar o paradă de suflători va anima centrul Ploieștiului”, menționează sursa citată.

Spectacolul ”Clovnii în vacanță” al Teatrului Municipal Baia Mare va fi jucat joi, 11 mai, de la ora 18.00 în Sala Imaginario. Regia, Ionel Tănasă și Iulian Bulancea. Scenariu, Ionel Tănasă. Carmen și Iulia Bulancea, în distribuție. ”Ați auzit cu siguranță de clovni. Personaje colorate, vesele în general și foarte simpatice. Ei bine, în spectacolul nostru îi puteți întâlni pe cei doi clovni împreună cu întâmplările și experiențele lor de o viață, presărate cu momente uneori hazlii sau triste, alteori stângace sau melancolice, dar cu siguranță pline de viață”, descrie Iulian Bulancea.

Sursă informații: Festivalul de teatru pentru copii si tineret Imaginarium. Foto: Teatrul Municipal Baia Mare.

CITEȘTE ȘI:
Păpușile băimărene (se) joacă la Festivalul internațional de teatru ”Imaginarium”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.