Cinema City anunță suspendarea activității în toate cele 26 de multiplexuri pe care le deține în 19 oraşe din ţară, inclusiv în Baia Mare.

”Din cauza nefericitei situații actuale la nivel național și internațional, suntem nevoiți, din păcate, să suspendăm temporar întreaga activitate a rețelei Cinema City, chiar și în locațiile unde conform reglementărilor în vigoare am fi putut păstra deschise cinematografele”, informează reprezentanții Cinema City, menționând totodată că ”la nivel global marii producători și distribuitori de filme și-au restrâns activitatea, pe de o parte din cauza numărului foarte scăzut de spectatori și pe de altă parte pentru că toate noile lansări au fost amânate pentru o perioadă nedeterminată”.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România. Compania are 26 multiplexuri în 19 oraşe din ţară (inclusiv în Baia Mare), 237 de săli de cinema și peste 42.000 de locuri.

”Spectatorii sunt inima industriei cinematografice. Zâmbetele, lacrimile, trăirile voastre sunt cele care dau viață acestei lumi fantastice și captivante. Iată de ce către voi se îndreaptă acum toate gândurile noastre bune, cu speranța că vom depăși o perioadă dificilă în care ne regăsim cu toții pentru moment”, se mai arată în comunicatul Cinema City.

”Ne pare rău pentru conjunctura nefericită în care ne aflăm, dar credem că ceea ce este mai presus de toate în această perioadă este să fim cu toții sănătoși, să gândim optimist și să privim cu încredere în viitor, având convingerea că în curând ne vom revedea plini de bucurie la un film în sălile de cinema!”, este mesajul celor de la Cinema City.

Sursă informații și foto: Cinema City

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.