De mâine, porțile Cinema City se redeschid, iar unele dintre propuneri vin în Baia Mare direct de pe covorul roșu al Premiilor Oscar.

”Pe 27 mai 1896, România fremăta cuprinsă de o emoție neobișnuită pricinuită de difuzarea primei proiecții cinematografice pe plaiuri mioritice. Câtă nerăbdare, curiozitate și interes au stârnit aceste noi inovații ce urmau să marcheze de acum înainte viața celor mai mulți dintre noi. Și iată că aproape 125 de ani mai târziu, freamătul revine, emoția crește: nu din cauza unei noi invenții, ci de această dată datorită regăsirii unui vechi prieten drag, marele ecran care revine acum la viață. Din 27 mai 2021 porțile Cinema City se redeschid pentru toți aceia care au așteptat cu nerăbdare să-și reia locul în fotoliul lor confortabil de cinema, cu o cutie de popcorn în mână și cu inima deschisă pentru a porni în noi aventuri de neuitat”, anunță reprezentanții Cinema City.

Iubitorii de film din Baia Mare pot reveni în sălile Cinema City începând de mâine. ”Exact ca într-o producție de mari proporții și Cinema City reintră în acțiune: echipa noastră e gata să te întâmpine în noi universuri cinematografice, 27 de multiplexuri cu 242 de săli de cinema din 20 de orașe își deschid ușile pentru a te primi cu căldură, în timp ce peste 40.000 locuri sunt pregătite pentru a face față entuziasmului nestăvilit al iubitorilor de cinema”, precizează sursa citată.

Prima săptămână aduce în Baia Mare, direct de pe covorul roșu al Premiilor Oscar, ”NOMADLAND” (Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță, cel mai bun regizor) și ”SOUL” (Oscar pentru cea mai bună animație). Ca să dăm doar două titluri.

Urmează o vară plină de surprize, în care vei reîntâlni eroi dragi, vei trăi noi aventuri și vei experimenta emoții de neegalat: FAST & FURIOUS 9, CONJURING 3, A QUIET PLACE 2, BLACK WIDOW, HOTEL TRANSYLVANIA: Transformania sau THE SUICIDE SQUAD fiind doar câteva dintre titlurile anunţate.

Mai multe detalii descoperiți aici.

Sursă informații și foto: Cinema City

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.