Peste 150 de copii și tineri din opt județe au participat la prima ediție a Festivalului Național ”Vocea Transilvană” din Cernești. Trofeele au fost câștigate de Bianca Balog (Satu Mare) la secțiunea folclor și de Daiana Costin (Lăpușel) la muzică ușoară. Miruna Rațiu (Tăuții Măgherăuș) a primit trofeul pentru cel mai bun junior din festival.

Bianca, Daiana și Marius Luca
Miruna

”Câștigătoarele trofeelor vor primi din partea Studio 22CNV câte un videoclip profesional. Iar trofeul junior va fi răsplătit cu înregistrarea unei piese la Studioul Dan Petric”, menționează pentru eZiarultău Marius Luca – organizator și director al festivalului. Toții participanții au fost premiați și toți profesorii care au avut elevi în concurs au primit trofee în semn de apreciere a muncii lor.

Juriul festivalului a fost format din Maria Mihali – președinte, Paula Bondre (dirijor Corul ”Doxologia” al Catedralei Episcopale „Sfânta Treime” din Baia Mare), Voichița Nemeș, Nicoleta Vlăşan, Cătălin Țugulea. Amfitrioni ai evenimentului au fost Teodora Dănțăușa și Nicolas Maliarciuc – câștigătorul Festivalului Național ”Fii star în țara ta”, ediția 2022.

”Au fost două zile pline de muzică, de emoții, de lacrimi de bucurie. Copiii au fost extraordinari și le multumesc tuturor că au ales să participe la Festivalul Național «Vocea Transilvană»”, spune Marius Luca.

Eveniment organizat de Asociația ”Teodora Dănțăușa” și Studio 22 CNV. Cu sprijinul Primăriei Cernești.

Sursă informații și foto: Marius Luca

CITEȘTE ȘI:
Mireșu Mare | Festival ecvestru, concurs folcloric și o seară cu Cenaclul Flacăra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.