Dat fiind că suntem în pandemie, Crăciunul va fi, în mare măsură, petrecut în fața televizorului. Haideți să vedem și oferta de filme de la TVR 1 pentru zilele care urmează.

  • Marţi, 22 decembrie, la Telecinemateca, de la ora 22.10 – un film clasic din 1946, în regia lui Frank Capra: ”Viaţa e minunată!”. Avându-l ca protagonist pe James Stewart, filmul, cu cinci nominalizări la Oscar şi un Glob de Aur, figurează în topul celor mai bune 100 de pelicule făcute vreodată. Este povestea unui om apăsat de greutăţi, care însă ajunge să-şi preţuiască propria viaţă, cu bune şi rele, şi să se bucure de iubirea celor dragi în ziua de Crăciun.
  • Joi, în Ajun, de la 23.10, avem parte de ”Un trandafir de Crăciun” – un film romantic şi deopotrivă amuzant despre o poveste de dragoste care se întâmplă cu ocazia celei mai frumoase sărbători din an.
  • Vineri şi sâmbătă, de la ora 14.30, la TVR 1 vin oaspeţi din Galia, faimoşii Asterix şi Obelix. Primul film al zilei de vineri este însă la 12.30, ”Vremea speranţei” – o frumoasă poveste despre prietenia unei adolescente rebele cu calul bunicilor. De la 21.10 e programat filmul ”Frumoasa şi Bestia”.
  • Sâmbătă, cea de-a doua zi de Crăciun, este dedicată celor mici, care au pregătite două mari surprize. Prima, programată de la 9.15, aduce în premieră filmul de desene animate romanesc ”Eu nu vreau pe Marte!” Este povestea aventurilor lui Ţuţu până pe Marte şi înapoi pe Pământ – într-o animaţie care a câştigat, în acest an, premiul special la Festivalul filmului pentru copii şi tineret Wonderfest. Iar aventura celor mici continuă, de la 9.50, cu a doua surpriză filmul de animaţie ”Războiul Stelelor: Războiul Clonelor”.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.