Începută în 2016 sub forma unui mărțișor-carte ce conținea urări în versuri, povestea Cărțișorului a continuat cu versurile unor autori importanți, precum Ana Blandiana, Nichita Stănescu, Maria Regina României și Mihai Eminescu.

În 2021, povestea Cărțișorului continuă, autorul ales pentru acest an fiind Magda Isanos. Cărțișor de Autor – Magda Isanos este un mărțișor poetic, ce ”are copertele din hârtie de mână cu inserţii de plante. Filele sunt din hârtie reciclată, împodobite cu un fragment de patru versuri din poezia «Capricii»”.

Cărțișoarele – mărțișoare lucrate de echipa Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor sunt disponibile atât în magazinul online, precum și în librării, fiind pentru iubitoarele de cărți și amatoarele de poezie probabil cel mai potrivit dar de 1 Martie.

Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor este un spațiu deschis publicului, în care intri direct în contact cu meșteșuguri tradiționale și creative. Organizează ateliere pentru copii și adulți și realizează obiecte manufacturate cu drag.

Cărțișor de Autor – Magda Isanos poate fi comandat aici.

Sursă informații și foto: Moara de hârtie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.