Caravana TIFF poposește în Baia Mare în acest final de săptămână. De vineri până duminică, în fiecare seară de la ora 20.30, în Piața Libertății vor fi proiectate trei filme multi-premiate din Spania, România și Islanda.

🎥 Vineri, 4 septembrie, ora 20.30: ”El Reino” (Jocuri de putere), regia Rodrigo Sorogoyen | Spania, 132’
Cu: Antonio de la Torre, Mónica López, Josep María Pou, Nacho Fresneda, Ana Wagener

Cât de departe este dispus să meargă un politician pentru a nu da puterea din mână, după ce presa face dezvăluiri despre ilegalitățile pe care le-a comis și partidul caută să arunce întreaga vină pe umerii lui?! ”Thrillerul politic al anului” (Paris Match).

🏆 Marele câștigător al Premiilor Goya 2019

🎥 Sâmbătă, 5 septembrie, ora 20.30: ”Urma”, regia Dorian Boguță |România, 105’
Cu: Marin Grigore, Teodor Corban, Irina Rădulescu, Dragoș Bucur, Mădălina Ghenea

Anton, un pianist celebru, este dat dispărut, iar sora şi cumnatul său anunţă poliţia. Investigaţia va dezvălui destinul zbuciumat al artistului, relaţiile sale bizare cu familia şi prietenii şi deciziile care au declanşat un vârtej de evenimente surprinzătoare.

🏆Premiul pentru debut la Zilele Filmului Românesc, TIFF 2020

🎥 Duminică, 6 septembrie, ora 20.30: ”The County” (Ținutul), regia Grimur Hakonarsson | Islanda, Danemarca, Germania, Franţa, 92’
Cu: Arndís Hrönn, Egilsdóttir, Sveinn Ólafur Gunnarsson, Sigurður Sigurjónsson

Inga, o crescătoare de vaci trecută de prima tinereţe, se răzvrăteşte împotriva influenței cooperative locale. Femeia încearcă să convingă şi alţi fermieri să i se alăture, dar întâmpină o neaşteptată rezistenţă. La ce viclenii va trebui să recurgă Inga pentru a trăi aşa cum vrea?

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Masca este obligatorie pe toată durata proiecției. La acces, se va face triaj observațional.

Pentru a putea participa la proiecții, următoarele cerințe sunt obigatorii: acceptarea verificării temperaturii la acces; lipsa unor simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree); purtarea măștii pe toată durata evenimentului; respectarea distanțării de minimum 1,5 metri față de alte persoane; orice modificare a aranjamentului scaunelor este interzisă – acestea vor fi dezinfectate după fiecare proiecție.

Caravana Filmelor TIFF este un proiect organizat de Asociaţia Film și Cultură Urbană, cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.

Sursă informații și foto: Caravana Filmelor TIFF‎

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.