Prima ediție a Festivalului de teatru „Aproape” va avea loc în Baia Mare în perioada 5-12 mai. Un eveniment creat de Asociația Artspot, în parteneriat cu Teatrul Municipal Baia Mare. ”Festivalul își propune să devină un nucleu cultural-educațional al comunității băimărene și să adune într-un singur loc, pentru câteva zile, energia tânără a orașului”, se arată pe contul festivalului.

”Timp de o săptămână, în Baia Mare vor poposi artiști ca Șerban Pavlu, Richard Bovnoczki, Andreea Grămoșteanu, Pavel Bartoș și Luiza Zan. Și vom avea și o zi dedicată băimărenilor preocupați de binele comunității, în care, Dragoș Pătraru, Cristi Danileţ și Pavel Bartoș vor răspunde întrebărilor publicului. Evenimentul se va numi «Ziua AMA» (Ask Me Anything) și va fi precedat de discuții despre comunitate. Vom aduce spectacole de la instituții de renume: Teatrul Odeon, Teatru Mic, unteatru și UNATC I. L. Caragiale”, menționează sursa citată.

Pe agenda ”Aproape” va mai figura, printre altele, și un workshop dedicat actorilor. Susținut de Domnica Cîrciumaru, ”unul dintre cei mai mari directori de casting din țară”, anunță organizatorii.

Sursă informații și foto: Festivalul Aproape

CITEȘTE ȘI:
”Printmania” sau 34 de lumi fantastice, într-o expoziție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.