După ce a fost finalist la ”Hollywood Gold Awards”, filmul băimărean ”The Silversmith” a fost selectat în cadrul ”Golden Harvest Film Festival” din Tokyo.

Cununa de lauri care atestă statutul de finalist ”Hollywood Gold Awards” a fost primită recent de filmul ”The Silversmith”, realizat după cartea ”În umbra lui Shakespeare” scrisă de băimăreanul Walter Übelhart.

”Pentru noi este o distincție care ne onorează și ne dă încredere că filmul băimărean are viitor”, mărturisește Walter Übelhart pe contul de socializare, completând: ”Maramureșul, ca peisaj și arhitectură, este un imens platou de filmare care merită pus în valoare și prin intermediul filmului artistic”.

Parcursul internațional al filmului ”The Silversmith” – regizat de János Tárkányi, după scenariul semnat Walter Übelhart – continuă. ”Japonezii au fost întotdeauna fascinați de Maramureș”, spune Walter Übelhart, anunțând că ”The Silversmith” a fost selectat la Tokyo în cadrul ”Golden Harvest Film Festival”. ”Felicitări regizorului János Tárkányi care a reușit să surprindă spiritul maramureșean în film”, adaugă Übelhart.

Mai multe despre cartea ”În umbra lui Shakespeare” găsiți aici.
Detalii despre filmul ”The Silversmith” sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Facebook / Walter Übelhart

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.