Muzeul Județean de Artă ”Centrul Artistic Baia Mare” propune din această lună patru variante de abonamente valabile pentru un an calendaristic.

Vizitatorii Muzeului Județean de Artă ”Centrul Artistic Baia Mare” pot achiziționa începând din această lună abonamente valabile un an calendaristic, care oferă acces la șase expoziții permanente și/sau temporare, prioritate la rezervarea locurilor la evenimentele speciale și alte beneficii punctuale acordate pe parcursul anului.

În funcție de preferințe și de caracteristici, publicul poate alege dintre patru variante.

Abonamentul de vizitare în grup a expozițiilor de artă conține șase bilete colective care dau dreptul la vizitarea a șase expoziții (permanentă și/sau temporare) din programul anual expozițional propriu al muzeului. Abonamentul poate fi FAMILIAL (2 până la 6 membri ai unei familii, preț 30 lei) sau CIVIC (2 până la 6 elevi/studenți la cursuri de zi, preț 18 lei).

Abonamentul individual de vizitare a expozițiilor de artă conține șase bilete individuale care dau dreptul la vizitarea a șase expoziții (permanentă și/sau temporare) din programul anual expozițional propriu al muzeului. Abonamentul poate fi EXPERT (1 adult, preț 24 lei) sau EDUCATIV (1 elev/student la cursuri de zi, preț 12 lei).

Abonamentele sunt disponibile la casieria de la sediul Muzeul Județean de Artă ”Centrul Artistic Baia Mare”, în timpul programului de funcționare (de marți până duminică, între orele 10.00 și 16.30).

Biletele de vizitare a expozițiilor permanente, respectiv temporare rămân la același nivel al prețurilor: taxă bilet vizitare „Tur expozițional” (expoziție permanentă + expoziție temporară + micro-expoziții) este de 7 lei pentru adulți, respectiv 3 lei pentru elevi și studenți.

Sursă informații și foto: Muzeul Județean de Artă ”Centrul Artistic Baia Mare”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.