Serviciul împrumut carte pentru copii şi tineret, al Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu”, a realizat numărul 2/2022 al „Fascinaţiei lecturii”, supliment al revistei „Bibliotheca Septentrionalis”, pentru cititorii elevi. Acest număr a fost lansat ieri, în prezenţa elevilor de la clubul de lectură în limba engleză al Palatului Copiilor Baia Mare.

Noul număr al revistei propune subiecte care vin să încurajeze dorinţa de lectură şi de cunoaştere a copiilor şi este ilustrat cu poze din acţiunile organizate cu şi pentru copii de Serviciul împrumut carte pentru copii şi tineret. Din paginile revistei nu lipsesc creaţiile literare reunite sub titlul „Stories under the Christmas tree”, realizate de elevi ai clubului de lectură în limba engleză al Palatului Copiilor, creaţii care au fost citite publicului prezent. De asemenea, elevii au prezentat un moment muzical în limbile română şi engleză.

Revista „Fascinaţia lecturii” va fi distribuită în perioada următoare bibliotecilor şcolare şi comunale din judeţ, precum şi tuturor elevilor şi profesorilor care şi-au adus contribuţia la realizarea ei.

Sursă informații și foto: Biblioteca Județeană

CITEȘTE ȘI: Cărțile ilustrate de băimăreanca Raluca Fărcaș, disponibile și în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.