În noiembrie, Asociația YMCA Baia Mare va desfășura un curs de perfecționare, acreditat ANC, pe tema dezvoltării competențelor sociale și civice ale lucrătorilor de tineret.

Printre tematicile principale care vor fi abordate în cadrul cursului se numără cunoașterea și autocunoașterea, reguli de viață în comunitate, reguli de viață în familie și grup, reguli sociale la locul de muncă, competențe civice, leadership și dezvoltare personală, cetățenie activă, învățarea interculturală.

Condiții de participare:
✔️vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani
✔️diplomă de lucrător de tineret
✔️diplomă de Bacalaureat
✔️domiciliul în județul Maramureș
✔️completarea formularului de înscriere până în 1 noiembrie, inclusiv
✔️disponibilitatea de a participa pe toată durata desfășurării cursului

Cursul va cuprinde 30 de ore, din care 10 ore de teorie și 20 de ore de practică. ”Acolo unde conținutul o permite și în funcție de reglementările în vigoare privind evoluția situației pandemice în context național la data desfășurării cursului, există posibilitatea desfășurării unor sesiuni de curs online”, informează organizatorii.

Cursul face parte din cadrul proiectului ”YOU(th) for Civic Engagement”, proiect realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș. Organizator: Asociația YMCA Baia Mare. Parteneri: YMCA România, TRU Training.

Sursă informații și foto: YMCA Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.