Maxime de zi până la 22 grade. Minime de noapte până la 6 grade. Probabilitate mai mare de precipitații, până în 4 octombrie. Câteva dintre estimările Administrației Naționale de Meteorologie pentru Maramureș, până în 9 octombrie.

Valorile maxime medii se vor situa în general în jurul mediilor multianuale. Astfel, temperaturile medii diurne în prima săptămână se vor încadra între 18 și 22 de grade. Cu cea mai ridicată valoare urmând a se înregistra în 30 septembrie și 1 octombrie. Cea mai scăzută în 28 septembrie. În cea de a doua săptămână se va înregistra o scădere până spre 17 grade.

Valorile minime medii se vor încadra în prima săptămână între 8 și 11 grade. Cea mai ridicată valoare va fi în 27 septembrie, respectiv în 1 și 2 octombrie. Cea mai coborâtă, în 26 și 29 septembrie. În cea de a doua săptămână, valorile medii nocturne vor marca o scădere treptată până spre 6 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată până în jurul datei de 4 octombrie, când local se vor înregistra cantități mai importante de apă.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie. Sursă foto: eZiarultău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.