Estimările legate de temperaturi și precipitații în Maramureș până în 9 aprilie au fost azi anunțate de Administrația Națională de Meteorologie. Mediile temperaturilor diurne vor fi de maximum 16 grade. Cele ale temperaturilor nocturne scad până la -4 grade.

Săptămâna începe cu o răcire semnificativă a vremii. Mediile maximelor coboară de la 11 grade spre 4 grade la mijlocul acesteia. Iar mediile minimelor, de la 3 grade spre -4 grade. Va urma o încălzire treptată până în data de 1 aprilie. Astfel că maximele vor ajunge spre medii de 14 grade. Minimele, în jur de 5 grade. Până în ziua de 3 aprilie, mediile diurne vor coborî spre 12 grade. Iar până la finalul intervalului, acestea vor crește treptat spre 16 grade. Și mediile nocturne vor coborî spre 2 grade în 5-6 aprilie. Apoi vor crește ușor spre valori mediate în jurul a 4 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în primele două zile de prognoză și din 31 martie până în 4 aprilie. Până la finalul celei de a doua săptămâni, vor fi posibile precipitații slabe și pe arii restrânse.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

CITEȘTE ȘI:
Primăvara face un pas înapoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.