Media maximelor va urca până spre 6 grade. Media minimelor va coborî până spre -4 grade. Două dintre estimările formulate de Administrația Națională de Meteorologie pentru Maramureș până în 25 decembrie.

La începutul intervalului valorile diurne vor crește de la medii în jurul a 4 grade spre 6 grade. Ulterior vremea va intra într-un proces de răcire. Astfel că maximele vor scădea până spre medii de 2 grade în 16 și 17 decembrie. După ziua de 17 decembrie, valorile diurne vor crește ușor. În intervalul 18-20 decembrie se vor situa în medie în jurul a 4 grade. Apoi vor scădea până spre 2 grade până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

În ceea ce privește regimul nocturn, minimele vor crește treptat, de la medii în jurul a 0 grade spre 3-4 grade în noaptea de 14 decembrie. Apoi vor coborî până spre -4 grade în nopțile de 16 și 17 decembrie. Ulterior variațiile nu vor fi semnificative. Astfel că în intervalul 18-24 decembrie mediile vor fi cuprinse între -4 și -1 grad. Cele mai mici valori urmând a se înregistra la sfârșitul perioadei de prognoză.

Probabilitatea de precipitații va fi mai mare în intervalul 12-15 decembrie, apoi în 18-24 decembrie.

Sursă: Administrația Națională de Meteorologie. Foto (c) eZiarultău

DESCOPERĂ ȘI:
Frumoasa zi mohorâtă | galerie foto și video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.