Zilele cele mai calde vor fi după 10 iulie. Nopțile cele mai răcoroase se vor înregistra în intervalul 9-11 iulie. Instabilitatea atmosferică mai accentuată se anunță pentru 5-8 iulie. Câteva din estimările Administrației Naționale de Meteorologie pentru Maramureș până în 16 iulie.

La începutul intervalului vor fi temperaturi maxime în general de 27-28 de grade. Apoi, pe fondul accentuării instabilității atmosferice, vremea se va răcori. Astfel încât în 6 iulie se va atinge o medie a acestora de 25-26 de grade. Tendința va fi de creștere treptată după această zi. După 10 iulie, se pot atinge maxime în jurul a 30 de grade. Media temperaturilor minime va fi de 12-13 grade în cele mai răcoroase nopți din interval (9-11 iulie) și de 14-16 grade în cele mai calde.

Vor mai fi averse locale în prima zi a intervalului, dar instabilitatea atmosferică mai accentuată va fi în perioada 5-8 iulie. Când în cea mai mare parte a județului se vor semnala averse, local însemnate cantitativ. Pe arii mai restrânse vor fi ploi și în restul intervalului, cu o probabilitate în creștere după 13 iulie.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

DESCOPERĂ ȘI:
Reflexii. Reflecții | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.