De la temperaturi peste normalul perioadei, se va ajunge la vreme temporar chiar răcoroasă. Pentru ca, mai apoi, valorile temperaturilor să fie uşor peste mediile multianuale. Cam asta estimează până în 11 septembrie Administrația Națională de Meteorologie pentru Maramureș.

Faţă de săptămâna anterioară, valorile temperaturii aerului vor scădea treptat, dar apreciabil. Astfel că de la temperaturi peste normalul perioadei (maxime de 25-29 de, minime de 14-17 grade) se va ajunge în perioada 1-6 septembrie la o vreme apropiată de normal şi temporar chiar răcoroasă. Ziua vor fi temperaturi de 21-24 de grade. Noaptea, 8-11 grade, mediat regional. Ulterior, în perioada 7-10 septembrie, vremea se va încălzi. Se vor înregistra valori uşor peste mediile multianuale. Cu maxime de 23-26 de grade şi minime de 10-15 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi relativ ridicată. Regimul pluviometric fiind unul excedentar în prima săptămână de interval. Apoi apropiat de normal. Ploile însă vor fi mai frecvente şi local însemnate cantitativ în 29 și 30 august, în jurul datei de 4 septembrie şi la sfârşitul intervalului de referinţă. În special în primele zile, aversele vor fi însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului şi posibil izolat de grindină.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie. Foto (c) eZiarultău.

DESCOPERĂ ȘI:
Plimbare transformată în vederi pentru prieteni | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.