Cerul este acoperit, fulguiește în Maramureș. Vântul prezintă intensificări în zonele montane. Stratul de zăpadă măsura până la 51 cm la stația meteo Iezer, 9 cm în Baia Borșa. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost în scădere.

Trafic rutier în condiții de iarnă. Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și umedă în zonele de deal și de munte. Cu excepția DN18, în Pasul Prislop, unde – între km 156 și km 181 – pe partea carosabilă este un strat de zăpadă frământată care măsoară până la 1 cm. Celelalte sectoare de drumuri naționale au carosabilul curat și parțial uscat. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu trei utilaje și au răspândit 46 tone de material antiderapant pe DN18 în Pasul Gutâi, respectiv în Pasul Prislop. Sectoarele de drumuri județene au partea carosabilă curată și umedă în zonele de deal și de munte, respectiv curată și parțial uscată în rest. S-a acționat cu un utilaj și s-au împrăștiat șase tone de material antiderapant în zona Cavnic.

Vremea va fi rece azi în Maramureș. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 5 grade. Cele minime, între -5 și -2 grade. Cerul va fi variabil, temporar noros ziua. Pe arii resrânse în cursul zilei, trecător, vor cădea precipitații mixte. La munte va ninge. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Noaptea se va semnala brumă, iar în zonele joase vor fi condiții de ceață.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău.

CITEȘTE ȘI:
Vremea în Maramureș până în 10 aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.