Cerul este înnorat în Pasul Prislop și în Pasul Gutâi. Senin în rest. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, la moderat. Cu intensificari temporare la munte.

Stratul de zăpadă măsura până la 45 cm la stația meteo Iezer, 29 cm la Cavnic, 27 cm în Pasul Gutâi, 17 cm în Baia Borșa, 16 cm la Firiza, 10 cm la Băiuț. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost ușor variabile.

Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și uscată. Cu excepția DN18 în Pasul Gutâi, unde partea carosabilă este parțial uscată. Nu a fost nevoie de intervenție cu material antiderapant, s-au efectuat doar patrulări. Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și uscat. S-a acționat cu două utilaje și s-au răspândit patru tone de material antiderapant în zona Cavnic.

Vremea va fi azi frumoasă, dar rece în cursul nopții. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 10 grade. Cele minime între -9 și -6 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea și dimineața. Vântul va sufla slab la moderat. Cu intensificări în zona montană înaltă.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău.

CITEȘTE ȘI:
Vremea în Maramureș până în 27 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.