Cerul este senin. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab la moderat. Cu intensificări temporare în zona de munte.

Stratul de zăpadă măsura până la 45 cm la stația meteo Iezer, 36 cm la Cavnic, 33 cm în Pasul Gutâi, 22 cm în Baia Borșa, 21 cm la Firiza, 18 cm la Băiuț. Este gheață la malurile râurilor Tisa, Vișeu, Cisla, Vaser, Ruscova, Iza, Mara, Cosău. Temperaturile negative au favorizat formarea unui pod de gheață pe râul Mara, apa curge pe sub el. Curg sloiuri de gheață pe râurile Iza, Lăpuș, Suciu și Firiza. Indicele de răcire a atins aseară valoarea de -32 grade la stația meteo Iezer.

Sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat și uscat. Cu excepția celor din zona înaltă de munte, unde partea carosabilă este parțial curată și umedă. S-a intervenit cu un utilaj și s-au împrăștiat trei tone de material antiderapant. Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și uscat. S-a acționat cu două utilaje și opt tone de material antiderapant.

Vremea va fi astăzi deosebit de rece în Maramureș. Local geroasă dimineața și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 2 grade. Cele minime, între -12 și -7 grade. Cerul va fi mai mult senin. Izolat, în nordul Carpaților Orientali, sunt posibile ninsori slabe noaptea. Vântul va sufla slab la moderat. Cu intensificări în zona montană înaltă, unde va spulbera zăpada.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău

CITEȘTE ȘI:
Vremea în Maramureș până în 20 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.