Vizibilitatea în trafic este bună. Cerul este acoperit. Ninge în județ. Izolat, în zonele joase, se semnalează ceață. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare în zona de munte.

Stratul de zăpadă măsura până la 39 cm la Cavnic, 37 cm în Pasul Gutâi, 30 cm la Firiza, 22 cm la Băiuț. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost ușor variabile.

Sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat și umed. Cu excepția DN18, în Pasul Prislop, unde – între km 156 și km 180 – stratul de zăpadă frământata măsoară până la 1 cm. S-a acționat cu 11 utilaje și s-au împrăștiat 22 tone de material antiderapant. Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și umed în zona de munte. Respectiv curat și parțial uscat în rest. S-a intervenit cu 7 utilaje și s-au răspândit 60 tone de material antiderapant.

Vremea se menține azi apropiată de normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 6 grade. Cele minime între -5 și -2 grade. Cerul va fi variabil, temporar noros îndeosebi în cursul zilei, când – local, la munte, și pe arii restrânse în rest – vor cădea precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab la moderat.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău.

CITEȘTE ȘI:
Vremea în Maramureș până în 13 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.