Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, la moderat. Cu intensificări în zona de munte de până la 20 km/h. Cerul este acoperit în zona de deal și de munte. Parțial acoperit în rest.

Stratul de zăpadă măsura până la 42 cm la stația meteo Iezer, 37 cm la Cavnic, 36 cm în Pasul Gutâi, 31 cm la Firiza, 19 cm în Baia Borșa. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost în scădere ușoară.

Sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat și parțial umed în zona de munte. Respectiv curat și uscat în rest. Nu s-a intervenit cu material antiderapant, au fost efectuate doar patrulări cu utilajele. Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și uscat. Respectiv curat și parțial umed pe unele tronsoane de drum din zona de munte. S-a intervenit cu 5 utilaje și s-au răspândit 44 tone de material antiderapant.

Vremea va fi mai rece decât normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 5 grade. Cele minime, între -7 și -4. Cerul va fi temporar noros. Izolat, mai ales la munte, va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab la moderat. Cu unele intensificări în zona montană înaltă.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău.

CITEȘTE ȘI:
Vremea în Maramureș până în 13 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.