Vizibilitatea în trafic este bună. Cerul este acoperit. Plouă în Maramureș. Se semnalează izolat ceață în zonele joase din județ. Vântul prezintă intensificări temporare în zona de munte.

Stratul de zăpadă măsura până la 54 cm la Cavnic, 47 cm la Firiza, 44 cm în Pasul Gutâi, 40 cm la stația meteo Iezer, 39 cm la Băiuț, 26 cm în Baia Borșa, 20 cm la Târgu Lăpuș19 cm în Poiana Borșa. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost ușor variabile. E gheață la malurile râurilor Tisa, Cisla, Ruscova, Mara și Cavnic.

Sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat și umed. S-a acționat cu 8 utilaje și s-au împrăștiat 10 tone de material antiderapant. Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și umed. S-a intervenit cu 3 utilaje și s-au răspândit 13 tone de material antiderapant.

Vremea va fi azi caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 8 grade. Cele minime între 0 și 2 grade. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse vor cădea precipitații sub formă de ploaie ziua. În cursul nopții, trecător, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. La munte treptat vor predomina ninsorile. Local, în zonele de munte, cantitățile de apă vor depăși 10-15 l/mp. Vântul va sufla în general moderat. Cu intensificări temporare cu viteze ce vor depăși la rafală 55-65 km/h, izolat 70 km/h. În zona montană înaltă va sufla cu rafale de peste 90-100 km/h, viscolind ninsoarea. Vizibilitatea va fi scazută.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău.

CITEȘTE ȘI:
Vremea în Maramureș până în 27 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.