Cerul este acoperit. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul prezintă intensificări temporare pe creste. Izolat, în zonele joase, se semnalează ceață.

Stratul de zăpadă măsura până la 45 cm la stația meteo Iezer, 18 cm în Poiana Borșa, 17 cm la Băiuț, 12 cm la Cavnic și în Pasul Gutâi, 10 cm la Târgu Lăpuș, 9 cm la Ocna Șugatag, 8 cm în Baia Mare și la Sighetu Marmației. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost în scădere. Nu au fost semnalate probleme.

Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice din județ este curat și umed. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 13 de utilaje și au împrăștiat 62 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri județene s-a intervenit cu 37 de utilaje și s-au răspândit 584 tone de material antiderapant.

Vremea va fi astăzi apropiată de normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 6 grade. Cele minime, între -7 și -4 grade. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restrânse, trecător, îndeosebi în zona de munte, va ninge slab. Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări locale în zona montană, spulberând zăpada. Izolat, în zonele joase, noaptea și dimineața se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto (c) eZiarultău.

 

DESCOPERĂ ȘI:
O călătorie prin iernile Maramureșului | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.