Cerul este acoperit în zona de munte și senin în rest. Sunt tronsoane de drumuri publice în zona joasă a județului pe care se semnalează ceață. Vântul prezintă intensificari temporare pe creste. Stratul de zăpadă măsura până la 36 cm la stația meteo Iezer.

Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă. Zăpadă frământată cu grosimea de până la 1 cm este depusă pe carosabilul DN18, în Pasul Prislop, între km 161 și km 180. Celelalte sectoare de drumuri publice au partea carosabilă curată și uscată, respectiv curată și parțial umedă.

Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 16 utilaje și au împrăștiat 94 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri județene s-a acționat cu 17 utilaje și s-au răspândit 134 tone de material antiderapant.

Vremea va continua să se răcească în Maramureș, devenind apropiată de normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 2 grade. Cele minime, între -7 și -3 grade. Cerul va fi variabil ziua, temporar noros noaptea. Vântul va sufla slab la moderat. Izolat, vor fi condiții de ceață.

Debitele și nivelurile cursurilor de apă din județ au fost în scădere.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto (c) eZiarultău.

 

DESCOPERĂ ȘI:
O călătorie prin iernile Maramureșului | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.