Cerul este parțial acoperit. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare pe creste. Izolat, în zonele joase, se semnalează ceață.

Majoritatea sectoarelor de drumuri naționale au partea carosabilă curată și uscată. Sunt tronsoane de drum în zona de munte care au partea carosabilă curată și parțial umedă. S-a intervenit cu cinci utilaje și s-au împrăștiat 11 tone de material antiderapant (Pasul Gutâi, Dealul Hera, Dealul Ștefăniței și Pasul Prislop). Angajații SC Drumuri și Poduri au acționat cu două utilaje și au răspândit 12 tone de material antiderapant. Carosabilul sectoarelor de drumuri județene este curat și uscat.

Vremea va fi azi mai caldă decât normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 9 grade. Cele minime, între -5 și -1 grad. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Pe arii restrânse va ploua slab. În zonele joase, izolat se va semnala ceață.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: eZiarultău.

CITEȘTE ȘI:
Vremea de sărbători în Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.