Cerul este acoperit. Fulguiește în Maramureș. Vizibilitatea în trafic este redusă de ceață sub 100 de metri pe DN18, în Pasul Prislop, între km 156 și km 181. Vântul prezintă intensificări cu viteze de până la 30 km/h.

A nins pe parcursul nopții în Maramureș. Zăpadă frământată cu grosimea de până la 1 cm este depusă pe partea carosabilă a DN18 în Pasul Gutâi, la Vișeu de Sus și în Pasul Prislop, pe DN19, Dealul Huta, între km 135 și km 210, pe DN17C, Dealul Ștefăniței și pe DN18B Dealul Pietriș și Magoaja. Celelalte sectoare de drumuri publice au partea carosabilă umedă. S-a acționat pe drumurile naționale cu 27 de utilaje și s-au împrăștiat 215 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri județene s-a intervenit cu 32 de utilaje și s-au răspândit 531 tone de material antiderapant.

Vremea va fi azi mai rece decât normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 0 grade. Cele minime între -9 și -5 grade. Cerul va fi variabil. Pe arii restrânse, îndeosebi la munte, va ninge slab. Vântul va sufla slab, la moderat.

Sursă informații și foto: Prefectura Maramureș

CITEȘTE ȘI:
Vremea în Maramureș până în 25 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.