Cerul este parțial acoperit. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare în zona montană înaltă. Se semnalează ceață în zonele joase.

Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și umedă în zona înaltă de munte, respectiv curată și parțial umedă în zonele de deal și de munte, curată și uscată în zona de șes. S-a intervenit cu 9 utilaje și s-au răspândit 26 tone de material antiderapant (DN18, Pasul Gutâi, Dealul Hera, Vișeu de Sus, DN17C, Dealul Ștefăniței, DN18 Pasul Prislop și DN18B). Angajații SC Drumuri și Poduri au acționat cu trei utilaje și au împrăștiat 30 tone de material antiderapant. Carosabilul sectoarelor de drumuri județene este curat și umed.

Vremea va fi ușor mai caldă decât normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 7 grade. Minimele, între 1 și 4 grade. Cerul va fi variabil, temporar noros în cursul serii și al nopții când, pe arii relativ extinse, va ploua. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab la moderat. Cu intensificări în zona montană înaltă. Izolat se va semnala ceață.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: eZiarultău.

CITEȘTE ȘI:
Vremea în Maramureș până în 18 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.