British Council România și Editura Pandora M te invită la concursul de eseuri ”Shakespeare for a Day”.  Înscrierile sunt deschise până în 23 mai.

Oare cum ar fi să te afli pentru o zi în pielea lui William Shakespeare? ”Poate fi ziua în care ai găsit finalul pentru Romeo și Julieta. Sau ziua în care ai imaginat scenele pline de umor din Visul unei nopți de vară. Ori ziua în care ai «asamblat» crima din castelul lui Macbeth. Sau ce spui de ziua în care lui Hamlet îi apare stafia tatălui său? Poate fi și ziua în care ai scris cel de-al 154-lea sonet. Sau, cine știe, poate că vrei să surprinzi o zi normală din viața lui Shakespeare-tatăl în mijlocul familiei sale”, așa sună provocarea lansată de British Council România și Editura Pandora M.

”Shakespeare for a Day” este un concurs de eseuri în limba engleză adresat liceenilor din întreaga țară. Un eseu trebuie să aibă dimensiunea de 1.000-1.500 cuvinte și va fi trimis până în 23 mai la adresa rsvpevents@britishcouncil.ro. În 1 iunie vor fi anunțați câștigătorii. Aceștia vor fi premiați cu cărți, toți participanții vor primi diplome.

Detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: British Council România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.