Până în 20 septembrie inclusiv se fac înscrieri pentru Consiliul Național pentru Tineret. Peste 50 de locuri sunt disponibile pentru organizațiile cu experiență și relevanță din toată țara, anunță Ministerul Tineretului și Sportului.

”Consiliul Național pentru Tineret (CNPT) reprezintă un mecanism de consultare pe care Ministerul Tineretului și Sportului îl utilizează în elaborarea şi monitorizarea aplicării politicilor publice de tineret la nivel național, care are la bază principiul dialogului structurat”, precizează reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului.

Principala competență a CNPT este dezvoltarea de planuri și redactarea de rezoluții și recomandări privind aspecte ce țin de domeniul tineretului. ”Documentele rezultate din activitatea Consiliului reprezintă documente suport pentru redactarea politicilor publice de la nivelul Ministerului Tineretului și Sportului”, informează aceeași sursă.

Data limită pentru înscrieri este 20 septembrie.

”Hai în CNPT, un mecanism de consultare modern, incluziv, accesibil organizațiilor de la firul ierbii și tinerilor implicați în mod direct, un consiliu care stă la baza conceperii politicilor publice într-o manieră participativă!”, lansează invitația cei de la ministerul de resort.

🔎 Pentru mai multe informații, accesați Regulamentul de Organizare și Funcționare CNPT aici.

Sursă informații: Ministerul Tineretului și Sportului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.