Un cod galben care afectează și zone din Maramureș a fost emis de Administrația Națională de Meteorologie. Intră în vigoare azi, la ora 14.00, și rămâne valabil până mâine, la ora 18.00.

În intervalul menționat, vântul va avea intensificări temporare în Carpații Orientali și în Munții Apuseni cu viteze de 60-80 km/h. În zona înaltă, rafalele vor depăși 90-100 km/h. Din a doua parte a nopții de joi spre vineri (23/24 noiembrie), îndeosebi în masivele montane din nordul țării, temporar va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusă.

Temporar vântul va prezenta intensificări și în nordul Crișanei, nord-vestul Transilvaniei și în dealurile subcarpatice ale Moldovei, în general cu viteze de 55-75 km/h. Intensificări ale vântului, cu viteze în general de 40-50 km/h, se vor semnala local și în centrul și estul teritoriului.

De azi de la ora 22.00 până mâine la 10.00, în Carpații Orientali (zona de munte a județelor Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea), în general la peste 1500 m, vântul va avea intensificări susținute cu rafale de 110-130 km/h, va fi viscol, iar vizibilitatea va fi redusă sub 50 m.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

CITEȘTE ȘI:
Vremea în Maramureș până în 3 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.