Toți elevii și studenții care vizitează expoziția temporară ”100 de ani de grafică românească – 500 de ani de gravură europeană” de la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» se pot înscrie la un concurs al cărui premiu constră în lucrarea ”Inflorescență I”, semnată de Nicolae Săftoiu. Lucrarea este donată de colecționarul George Șerban. ”Demersul își propune să încurajeze participarea tinerilor la manifestările culturale și să îi apropie de artă și de instituțiile muzeale”, menționează reprezentanții muzeului băimărean.

”100 de ani de grafică românească – 500 de ani de gravură europeană” continuă șirul evenimentelor expoziționale organizate la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» cu sprijinul colecționarului George Șerban, după ”Great Artists of the World” și ”Bijin-Ga, femei frumoase, curtezane, gheișe”.

”100 de ani de grafică românească – 500 de ani de gravură europeană” rămâne pe simeze băimărene până în 25 februarie. ”O experiență unică și inedită, oferind vizitatorilor o incursiune în universul graficii românești a secolului XX și al gravurii europene a secolelor XV-XIX”. Așa descriu expoziția organizatorii, Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» și Muzeul Național Brukenthal Sibiu. Poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 10.00 și 17.00 (ultima intrare, 16.30).

Regulamentul concursului, aici.

Sursă: Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

CITEȘTE ȘI:
Între un Picasso și un Dali, portretul unei colecții…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.