Până în 30 aprilie, elevii cu vârste între 10 și 17 ani se pot înscrie la concursul național de limbă engleză, Mirunette Language Competition. Poți câștiga inclusiv o tabără în Marea Britanie!

Dacă te pasionează limba engleză, visezi să călătorești și să interacționezi cu alte culturi. Dacă ești să fii ambasadorul României printre străini și să impresionezi prin cunoștințele tale de limba engleză, creativitate și ambiție. Atunci concursul național de limbră engleză Mirunette Language Competition este creat pentru tine.

Mirunette Language Competition 2022 se desfășoară pe parcursul a două etape. În prima etapă au loc înscrierile online (până în 30 aprilie) și realizarea unui video creativ cu tema ”It’s April Fools’ Day. Present a piece of fake news and make me believe it”. În a doua etapă se vor derula interviurile online. Poți câștiga inclusiv o tabără în Marea Britanie! Premianții vor fi anunțați în 1 iunie.

Mirunette Education oferă servicii educaționale de la A la Z, de la tabere internaționale în Europa, SUA sau Canada, pâna la cursuri online, orientare vocațională și servicii de consiliere pentru școli, licee și universități din străinătate.

Mai multe informații, aici.

Sursă: Mirunette Education

CITEȘTE ȘI:
Școala ”George Coșbuc” Baia Mare organizează concursul regional ”Universul meu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.