Festivalul Internaţional de Film Transilvania (17 – 26 iunie) anunţă un parteneriat cu platforma TikTok, prin care îşi propune să aducă în prim-plan creatorii români de conţinut pasionaţi de cinematografie şi să îi invite să-şi găsească inspiraţia la cel mai mare eveniment de film din ţară. Parteneriatul include un hashtag challenge, care va culmina cu un eveniment de premiere special la Cluj-Napoca şi un Masterclass VFX pentru adolescenţi susţinut de Robert Tatoi, în cadrul EducaTIFF.

Sub hashtag-ul #PovestitorulDeFilm, utilizatorii români de TikTok pot intra în challenge-ul TIFF 2022. Pentru a participa, creatorii de conţinut trebuie să realizeze un clip video pe TikTok, nu mai lung de 1 minut, în care să povestească sau să arate într-un mod creativ acţiunea unui film sau serial care le-a plăcut. Challenge-ul este să nu spună numele filmului sau serialului, ci să îşi încurajeze urmăritorii să ghicească.

Cele mai inspirate două clipuri video vor fi premiate cu o experienţă completă pentru două persoane la festival, cu toate cheltuielile asigurate, în perioada 23 – 26 iunie. Aici va avea loc un eveniment de premiere special, unde vor fi proiectate clipurile câştigătoare, iar participanţii se vor întâlni cu juriul, profesionişti din industria de film şi reprezentanţi TikTok.

Câştigătorii vor fi aleşi de un juriu format din Cătălin Ionuţ (creator de conţinut cu peste 2 milioane de urmăritori), Mara Oprea (actriţă şi creator de conţinut) şi Carol Ionescu (actor). Competiţia #PovestitorulDeFilm se desfăşoară până pe 15 iunie. Toate detaliile şi regulamentul complet pot fi consultate pe platforma TikTok.

Sursă informații și foto: TIFF

CITEȘTE ȘI: O poveste despre femei care au schimbat lumea deschide TIFF 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.