Până în 8 ianuarie, actorii Teatrului Nottara – transformați în mesageri ai optimismului – povestesc despre lucrurile frumoase care s-au întâmplat în 2020. Pentru un plus de speranță.

”Decembrie este luna bucuriei și a speranței. În trecut, le găseam pe amândouă în sala de spectacol. Acest lucru nu este posibil acum, așa că ne-am dorit să găsim o metodă să le livrăm oamenilor direct acasă. Este foarte important să avem o stare de spirit bună în această perioadă, dar în avalanșa de știri cu tot felul de statistici, procente, previziuni economice sumbre, fake news și teorii ale conspirației, acest lucru este tot mai greu de realizat”, spun reprezentanții Teatrului Nottara.

Așa că până în 8 ianuarie, în fiecare zi de marți și de vineri, Teatrul Nottara va oferi câte un episod al campaniei ”S-auzim de bine!”, în cadrul căreia actorii – transformați în mesageri ai optimismului – vor povesti lucruri frumoase care au avut loc în acest an. ”Ne-am propus să sporim cantitatea de optimism din social media, iar oamenii să știe că, dacă vor și altfel de vești, le vor găsi pe pagina de Facebook a teatrului nostru”, se precizează pe pagina campaniei.

Azi a fost lansat primul episod, protagonist fiind actorul Filip Ristovski.

”Chiar și în cele mai grele perioade, lucrurile bune se găsesc la tot pasul. Trebuie doar să ne dăm voie să le vedem!”, este mesajul celor de la Nottara.

Puteți descoperi aici campania ”S-auzim de bine!”.

Sursă informații și foto: Teatrul Nottara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.