Prin proiectul internațional ”Social Innovation Relay” și un parteneriat educațional de șapte ani, NN și Junior Achievement susțin elevii de liceu în dezvoltarea cunoștințelor și abilităților practice conexe antreprenoriatului și inovării sociale.

Anul acesta, ”Social Innovation Relay” oferă profesorilor și liceenilor acces gratuit la resurse de învățare, studii de caz, modele de afaceri sociale, webinarii de pregătire și mentorat cu voluntarii NN România, sprijinindu-i astfel să își îmbunătățească planurile de afaceri sociale și să găsească cele mai bune soluții pentru o viitoare implementare. ”La finalul Incubatorului, în cadrul unei sesiuni online de pitching dedicat antreprenoriatului social, juriul va alege echipa de elevi care va reprezenta România la evenimentul internațional JA Social Innovation Relay 2021”, anunță Junior Achievement România.

”Sunt invitați să participe și elevi care studiază în licee din zone dezavantajate din țară, localități din mediul rural și mic urban, pentru a-i motiva să descopere mecanismele și instrumentele prin care se pot ajuta atât pe ei înșiși, cât și pe alții pentru a depăși dificultățile cu care se confruntă în prezent”. mai precizează sursa citată.

Elevii participanți la ”Social Innovation Relay” vor putea susține gratuit testarea europeană Entrepreneurial Skills Pass – ESP pentru a obține Certificatul de Competențe Antreprenoriale, certificare unică în Europa în domeniul antreprenoriatului.

”În perioada 2014-2020, proiectul a implicat în activități practice peste 17.000 de elevi din 100 de localități din toată țara”, informează Junior Achievement România.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Junior Achievement România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.