Salonul Naţional de Fotografie „Fotogeografica” a ajuns în acest an la ediția 25. Înscrierile sunt deschise până în 30 iunie.

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti te invită să participi la ediţia 25 a Salonului Naţional de Fotografie ”Fotogeografica”. Sunt disponibile două secţiuni de concurs: patrimoniu cultural şi patrimoniu natural, categorii elevi/studenți și open (fără limitare de vârstă).

Înscrierile sunt deschise până în 30 iunie. Jurizarea se realizează între 1-15 iulie, iar rezultatele vor fi anunțate în 1 august, cu ocazia vernisajului Salonului ”Fotogeografica”, ce va avea loc la Teatrul Național “I.L. Caragiale” București sau/și online – live stream. Expoziţia cu cele mai valoroase lucrări va putea fi vizionată în perioada 1- 15 august. Se vor acorda câte trei premii pentru fiecare dintre cele două secţiuni, pe categoriile menționate. Premiile constau în programe şi tabere tematice (Romania Student Tour), workshop-uri în arii protejate.

Concomitent, vor avea loc o serie de evenimente complementare cu teme din domeniul ştiinţei, culturii sau sportului, ateliere foto și activități de conștientizare publică.

”Fotogeografica” are un palmares impresionant (25 ediţii, peste 5.000 de concurenţi, 200 premianţi, peste 20.000 de fotografii, aproximativ 175.000 de vizitatori), fiind una dintre cele mai longevive acțiuni cultural-educative din România. Este cea mai importantă manifestare la nivel naţional din domeniul concursurilor de fotografie pentru tineret, având ca tematică promovarea valorilor naturii, a culturii şi tradiţiilor româneşti.

Toate informațiile necesare le găsești aici.

Sursă informații și foto: Fotogeografica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.