Au început azi înscrierile pentru cea de-a doua ediţie a Concursului internaţional de arte plastice şi literatură ”Martha Bibescu”.

”Competiția se adresează iubitorilor libertății absolute reprezentată de imaginație, în încercarea de a descoperii noi talente îndrăgostite de universul culorilor, formelor, expresiilor și literelor”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Concursul se va desfășura exclusiv online, iar participanții, fără limită de vârstă, vor fi împărțiți pe trei categorii de vârstă (până la 15 ani, 16-22 ani, peste 22 ani) și două mari discipline (arte plastice și literatură).

Fotografiile lucrărilor (pictură, desen, tehnici mixte), creațiile literare (poezie, eseu) și documentele necesare încrierii vor putea fi trimise până în 25 mai pe adresa concursulmarthabibescu@gmail.com.

Lucrările premiate vor intra în noua galerie virtuală de pe www.asociatiaprovalores.ro. ”Cele mai bune 18 lucrări vor fi expuse în casa prințesei Martha Bibescu, în spațiile încărcate de frumos și de istorie ale Palatului Mogoșoaia, iar vernisajul va avea loc în deschiderea Mogoșoaia ClasicFest 2021, la începutul lunii iunie. Tot cu ocazia vernisajului și festivității de premiere, cele mai valoroase nouă lucrări literare vor fi aduse la cunoștința publicului, în cadrul unui spectacol lectură”, precizează organizatorii.

Asociația Pro Valores și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești sunt organizatorii concursului.

Detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Asociația Pro Valores

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.