Au început înscrierile pentru voluntari la Romanian Science Festival (RSF), organizat în perioada 15-17 septembrie în Maramureș. Voluntarii vor avea oportunitatea de a învăța și de a lucra alături de mentorii RSF, cercetători și profesioniști din diaspora academică și din țară, pentru a construi și gestiona ateliere științifice în cadrul festivalului.

Perioada de mentorat va fi de 4 săptămâni, în mediul online. În acest timp, voluntarii își vor însuși rolul de om de știință învățând de la mentorii RSF prin modalități nonformale și vor dezvolta împreuna experimente pe care le vor prezenta publicului în ziua festivalului.

Anul acesta și cei pasionați de artă se vor putea înscrie și exprima în cadrul atelierelor de profil. Cei pasionați de fotografie, video, jurnalism sau social media se pot înscrie în cadrul echipei pentru promovare, unde cei selectați vor primi roluri care să le dezvolte abilitățile pentru PR și comunicare.

”Organizarea și gestionarea festivalurilor RSF este o misiune complexă și foarte importantă. De aceea, avem nevoie de voluntari cu chef de viață, motivați și cu spirit de echipă să ne ajute să punem festivalul pe picioare, în sensul cel mai propriu al cuvântului. Te-ai simțit în descrierea asta? Dacă da, atunci te așteptăm în echipa de logistică. Profesorii sunt și ei o parte importantă a festivalului nostru. Așa că îi invităm să ni se alăture, împreună cu echipele lor de elevi, pentru coordonarea atelierelor împreună cu mentorii RSF” – arată organizatorii.

Programul RSF Maramureș 2023:

  • 15 septembrie – Prezentări ale mentorilor RSF în școlile din Baia Mare
  • 16 septembrie – Romanian Science Festival în Baia Mare
  • 17 septembrie – Romanian Science Festival la Sighetu Marmației

Locurile pentru fiecare echipa sunt limitate și vor fi alocate în funcție de ordinea înscrierilor. Pentru înscriere completează formularul de aici.

Sursă informații și foto: Romanian Science Festival

CITEȘTE ȘI: Campanie de sterilizare gratuită pentru câini și pisici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.