Mirela Retegan și Fundația Zurli caută Învățătoarea Anului 2022. ”Orice cadru didactic din învățământul primar, indiferent că predă în sistemul educațional de stat ori privat, poate fi nominalizat pentru titlul de Învățătoarea Anului 2022. Poate fi învățător sau învățătoare, educator sau educatoare. Poate fi din orice colț al României, de la sat sau de la oraș, de orice vârstă, etnie sau naționalitate”, se arată pe site-ul dedicat concursului.

Prin campania susținută de Fundația Zurli, organizatorii își propun să evidențieze dascălii dedicați și pasionați de meseria lor și să-i determine pe români să-și arate susținerea și aprecierea pentru învățătoarele, învățătorii, educatoarele și educatorii care se străduiesc să fie prezenți în viața elevilor, indiferent de mijloacele și de resursele de care dispun.

Propunerile se trimit online până în 8 iunie. Învățătoarea Anului 2022 va fi anunțată în 9 iunie, iar aceasta va fi premiată în fața întregii școli la care predă. Pentru elevii din clasă, Gașca Zurli va merge cu surprize și cadouri chiar în sala lor de curs.

Campania Învățătoarea Anului este un proiect educațional inițiat de Mirela Retegan în 2016 și susținut de Fundația Zurli.

Detalii, aici.

Informații: Învățătoarea Anului. Foto: Fundația Zurli.

CITEȘTE ȘI:
La taifas cu Mirela Retegan. Și despre Zurli și despre viață pur și simplu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.