Fundația Terre des hommes România lansează un concurs național care premiază cele mai creative propuneri de sigle (simbol grafic) cu tema ”Siguranța copiilor în sport”.

Concursul se adresează copiilor cu vârsta până în 18 ani inclusiv. Aceștia trebuie să reflecte în creația lor mesajele cheie ale proiectului:
– copiii fac sport din pasiune și din plăcere
– sportul este o muncă de echipă între copii, antrenori și părinți
– copiii au nevoie de un spațiu în care să practice sportul în siguranță
– atmosfera alături de colegi și antrenori trebuie să fie cât mai plăcută.

Înscrierea la concurs se realizează online, până în 11 iulie, printr-un e-mail la adresa hello@tdh.ro cu titlul e-mailului ”DESEN PENTRU CONCURS”.

Jurizarea va avea loc în perioada 12-20 iulie. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook „Un Mediu Sigur pentru Copii în Sport” și pe site-ul Fundației Terre des hommes România. Se vor acorda locurile I, II și III. Sigla finalistă va reprezenta certificarea publică ”Un Mediu Sigur pentru Copii în Sport”.

Premierea siglei finaliste se va realiza în cadrul Galei Finale a proiectului, în cadrul căreia va avea loc și lansarea certificării ”Un Mediu Sigur pentru Copii în Sport”. 20 de desene vor fi selectate pentru expoziția ce va avea loc la Gala Finală și vor primi premii speciale. Evenimentul va avea loc în 23 iulie.

Toate detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Fundația Terre des hommes România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.